Ahol öröm óvódásnak lenni!

Pedagógusaink:

Kinga néni

14 évvel ezelőtt éppen ebben az épületben végeztem óvónőként.

Gyermekeim születése mindig más-más élethelyzet elé állított, megfordultam pár óvodában, de már tudom, semmi nem történt véletlenül, hazataláltam. S ha már „itthon” vagyok, ugyanúgy gyönyörködöm a ránk bízott gyermekek fejlődésében, kibontakozásában, mint a saját gyerekeim növekedésében.

Különösen szeretem, amikor óvodásaink a napi imában saját gondolataikat fogalmazzák meg, vagy amikor az énekek és zene segítségével egy másik nyelvet taníthatok nekik; de kiemelkednek azok a pillanatok is, amikor a külső világ törvényszerűségeire csodálkoznak rá egy-egy tevékenység közben.

Ildikó néni

23 éve dolgozom keresztény és katolikus óvodában. Nagyon szeretek mesélni, énekelni. Fontos számomra a magyar néphagyomány éltetése és továbbadása a gyermekeknek.

Kedvenceim között az anyanyelvi játékok és a matematikai gondolkodás fejlesztését szolgáló játékok szerepelnek.

Laura néni

Lisoczki Laura Lilla vagyok, a Károli Gáspár Református Egyetem végzős óvodapedagógus hallgatója. Már egészen kicsi korom óta tudom, hogy óvónéni szeretnék lenni, és ez a lelkesedésem mai napig is tart. 2020 októbere óta dolgozom az Örömhírvétel Görögkatolikus óvodában, mint pedagógiai asszisztens.
Remélem, hogy a jövőben nagyon sok kisgyermeknek segíthetek megismerni ezt a csodás világot és örömmel kísérhetem végig, illetve segíthetem személyiségük kibontakozását.

Réka néni:

„Nagy dolgokat tenni nem tudunk, csak kicsiket, nagy szeretettel.” /Teréz anya/

Pályakezdő óvónőként is még mindig ez a kedvenc idézetem Teréz anyától. Réka néninek hívnak és a főiskola elvégzését követő években 4 gyermekem mellett főállású anyaként teltek az évek: sok örömmel, sok kihívással. Mivel kislánykorom óta óvónéni szerettem volna lenni, nagy öröm számomra, hogy megadatott a lehetőség, hogy tapasztalt óvodapedagógusok mellett fejlődhessek hivatásomban. Különösen is szeretek énekelni, kézműveskedni, sütögetni a gyerekekkel. Fontos számomra, hogy keressük és meg is találjuk Istent a
hétköznapi örömeinkben.