Ahol öröm óvódásnak lenni!

Pedagógusaink:

Ági néni

Örömmel és várakozással vágtunk neki kollégáimmal az új belvárosi görögkatolikus óvoda elindításának.
Nagyon szeretek kimozdulni a gyerekekkel, különböző érdekes programokat szervezni, leginkább olyanokat, amelyek során a kicsik megismerik Budapestet.

Szeretem óvodánk családias légkörrét, a szülőkkel való mindennapi beszélgetéseket, hogy élő közösségben vagyunk a Rózsák terei görögkatolikus parókiával.

Ildikó néni

23 éve dolgozom keresztény és katolikus óvodában. Nagyon szeretek mesélni, énekelni. Fontos számomra a magyar néphagyomány éltetése és továbbadása a gyermekeknek.

Kedvenceim között az anyanyelvi játékok és a matematikai gondolkodás fejlesztését szolgáló játékok szerepelnek.

Laura néni

Lisoczki Laura Lilla vagyok, a Károli Gáspár Református Egyetem végzős óvodapedagógus hallgatója. Már egészen kicsi korom óta tudom, hogy óvónéni szeretnék lenni, és ez a lelkesedésem mai napig is tart. 2020 októbere óta dolgozom az Örömhírvétel Görögkatolikus óvodában, mint pedagógiai asszisztens.
Remélem, hogy a jövőben nagyon sok kisgyermeknek segíthetek megismerni ezt a csodás világot és örömmel kísérhetem végig, illetve segíthetem személyiségük kibontakozását.

Réka néni:

“Nagy dolgokat tenni nem tudunk, csak kicsiket, nagy szeretettel.” /Teréz anya/

Pályakezdő óvónőként is még mindig ez a kedvenc idézetem Teréz anyától. Réka néninek hívnak és a főiskola elvégzését követő években 4 gyermekem mellett főállású anyaként teltek az évek: sok örömmel, sok kihívással. Mivel kislánykorom óta óvónéni szerettem volna lenni, nagy öröm számomra, hogy megadatott a lehetőség, hogy tapasztalt óvodapedagógusok mellett fejlődhessek hivatásomban. Különösen is szeretek énekelni, kézműveskedni, sütögetni a gyerekekkel. Fontos számomra, hogy keressük és meg is találjuk Istent a
hétköznapi örömeinkben.

A Szent Jozafát Alapítvány 40.000 Ft értékű fejlesztő játékokkal támogatta óvodánkat.

Kérjük, segítse adója 1%-val alapítványunkat, hogy a jövőben minél több eszközt és lehetőséget tudjunk biztosítani a gyerekeknek.

Amennyiben további támogatásokkal szeretné elősegíteni a gyerekek fejlődését, utalása közleményébe adja meg a “gyermek” szót, így a beérkezett összeget az óvoda fejlesztésére fordítjuk.

Szent Jozafát Alapítvány bankszámlaszáma:
OTP Bank 11707024-20310459

Szent Jozafát Alapítvány adószáma:
19672270-1-42

Alapítvány címe:
1074 Budapest, Rózsák tere 10.